Plaatsen van een button


Vanaf 9 januari 2017 kan er op uw site gestemd worden ten einde de gewenste Geschiedenis Online Publieksprijs in de wacht te slepen.
Om het uw netwerk zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we hiertoe een button ontwikkeld. Deze is vanaf maandag 9 januari te downloaden vanaf www.geschiedenisonlineprijs.nl.

Hoe gaat dat in zijn werk?

In de menubalk ziet u vanaf a.s. maandag een kop ‘Kandidaten’. Wanneer u naar uw eigen website/app gaat, ziet u naast de directe mogelijkheid de url aan te klikken, ook de mogelijkheid ‘plaats logo’.
Wanneer u daarop klikt ziet u een tweetal buttons. Eén van beide kunt u eenvoudig op uw website plaatsen door deze te downloaden.

Wanneer uw netwerk uw website bezoekt en men zou een stem willen uitbrengen, kan dat op deze manier. Ook kan er natuurlijk vanaf de website wwww.geschiedenisonlineprijs.nl. gestemd worden.

Een uitgebrachte stem moet bevestigd worden!

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen.
Elke stemmer ontvangt op het opgegeven emailadres een bevestigings-email. Deze e-mail moet geopend worden en de bevestigingslink dient te worden aangeklikt. Vervolgens leest u op de website dat uw stem is geactiveerd.

Let op: Mogelijk belandt deze bevestigingsmail vanwege spam-beveiligingsinstellingen niet in uw postvak-In, maar in de spambox.  
Check daarom uw spambox indien u de bevestigings-email niet in uw e-mailbox hebt ontvangen, zodat u in staat bent uw stem te bevestigen.

Partners


De Geschiedenis Online Prijs is een initiatief van