Aanmelden – Stemprocedure - Prijsuitreiking


Aanmelden vanaf 1 december 2016


Van 1 december tot en met 23 december kunnen professionals en amateurs die willen meedingen naar de prijs hun geschiedeniswebsite of –app aanmelden via www.geschiedenisonlineprijs.nl.
Ook derden mogen een site of app nomineren. De enige voorwaarde voor deelname is dat een website of mobiele applicatie gerelateerd moet zijn aan geschiedenis.

Stemprocedure vanaf 9 januari 2017

Het publiek kan tussen 9 januari 2017 en 10 februari 2017, met het stemformulier op www.geschiedenisonlineprijs.nl en/of de button op de deelnemende website, hun voorkeur aangeven voor de meest gewaardeerde historische website of app uit de lijst van aanmeldingen. Hierbij wordt gevraagd uw e-mailadres op te geven. Per e-mailadres kan op meerdere websites of apps  worden gestemd, maar slechts één keer op een bepaalde website of app.

Een uitgebrachte stem moet bevestigd worden!

Elke stemmer ontvangt op het opgegeven e-mailadres een bevestigings-mail. Deze e-mail moet geopend worden en de bevestigingslink dient te worden aangeklikt. Vervolgens leest u op de website dat uw stem is geactiveerd.

LET OP: Mogelijk belandt deze bevestigingsmail vanwege spam-beveiligingsinstellingen niet in uw postvak-In, maar in de spambox.  Check daarom uw spambox indien u de bevestigings-mail niet in uw e-mailbox hebt ontvangen, zodat u in staat bent uw stem te bevestigen.

Prijsuitreiking op 16 februari 2017

De feestelijke prijsuitreiking van zowel de Geschiedenis Online Publieksprijs 2017 als de Geschiedenis Online Juryprijs 2017 zal plaatsvinden op 16 februari 2017 in de aula van Koninklijke Bibliotheek  te Den Haag.

Adres:
Prins Willem-Alexanderhof 5
2595 BE  Den Haag

Routebeschrijving: https://www.kb.nl/bezoek/adres-en-route

Nadere informatie wordt op een later moment bekend gemaakt via de website.

De prijsuitreiking is voor een ieder vrij toegankelijk, i.v.m. het organiseren van ruimte en catering graag uw komst tijdig melden.

Wilt u de prijsuitreiking en de workshops bijwonen dan kunt u uzelf aanmelden kan van 9 januari t/m 13 februari 2017 via www.geschiedenisonlineprijs.nl.

 

Partners


De Geschiedenis Online Prijs is een initiatief van