Winnaars Geschiedenis Online Prijs 2017


De grote winnaar van de Juryprijs 2017 is Odilia’s Dagboek! Een website over het dagelijks leven van de gewone vrouw in de 17de eeuw. (Odilia Beck) De jury is gecharmeerd door de originele invalshoek van de website. De site laat zien wat de burger mee krijgt over hogere politiek, vette roddels en spannende gebeurtenissen, maar gaat soms ook over saaie of onbelangrijke dagelijkse beslommeringen.

De eerste plaats van de Publieksprijs gaat naar een website met vele positieve reacties waaronder: ‘’Geweldige pagina. Heel belangrijk voor de bewoners van Winterswijk en ook voor alle Oud-Winterswijkers.’’ en ‘’We kunnen in Winterswijk niet meer zonder deze site’’. Je raadt het al: we hebben het over de website Oud-Winterswijk.

 

 

Wat u moet weten...


 

Langzaam maar zeker starten we met de voorbereidingen voor de uitreiking van de Geschiedenis Online Juryprijs en de Geschiedenis Online Publieksprijs. 

De uitreiking van de Geschiedenis Online Prijs zal medio februari 2019 plaatsvinden.Beoordelingscriteria en algemene voorwaarden


Volg ons ook via en meld je aan voor de prijsuitreiking via .

Partners


De Geschiedenis Online Prijs is een initiatief van